Muumien retkeilykoulu

Kangasalan Latu ry järjestää Muumien Retkeilykoulun Kangasalan kunnan Vallitun leirialueella 16.5. – 20.6. 2018 välisenä aikana keskiviikko-iltaisin klo 17.30 – n. 19.30. Vallitun leirin osoite on Vallituntie 140.

Leirikoulun hinta on 20 €/lapsi ja se pitää maksaa 9.5.2018 mennessä Kangasalan Ladun tilille: Aito Säästöpankki FI60 4510 0010 0343 33 varmistaakseen osallistumisensa kouluun. Viitteeksi: Retkeilykoulu ja lapsen nimi.

RETKEILYKOULUSSA KÄSITELTÄVÄT ASIAT:
16.5. Luonnossa liikkuminen (Nuuskamuikkunen) ja Retkeilytarvikkeet (Muumimamma)
23.5. Luonnontuntemus (Hemuli) ja Retkiruoka ja retkikeitin (Nipsu)
30.5. Leiriytyminen ja tulenteko (Muumipappa) ja Turvallisuus ja toiminta hätätilanteessa (Tuutikki)
6.6. RETKEILYKOULUA EI OLE, VALLITTU ON VARATTU MUILLE KÄYTTÄJILLE
13.6. Ryhmätoiminta ja kaveruus (Muumipeikko) ja Kädentaidot (Pikku Myy)
20.6. Kerrataan opittuja asioita ja vietetään nuotioilta

Opetettavat asiat voivat tulla esiin Retkeilykoulun aikana eri kerralla kuin on suunniteltu, mutta käsitellään niitä ja palataan uudelleen opetuksen edetessä. Edellisen kerran asioista kysellään seuraavalla kerralla, mitä lapsille on jäänyt mieleen ja aiheisiin palataan myös myöhemmillä kerroilla. Lapsilähtöisesti edetään ja perehdytään hyvän harrastuksen perusasioihin.

Lisätietoa ja tarkemmat ilmoittautumisohjeet tapatumakalenterissa.