Laavutalkoot Katajajärvellä to 11.11. klo 9.30

Katajajärvelle on kaupungin toimesta rakennettu uusi laavu, josta syystä meidän paikalla ollut vanha laavu täytyy purkaa ja siirtää muualle.  Kaupungin kanssa päädyttiin siihen, että meidän laavu säilyy edelleenkin Katajajärvellä, mutta on siirrettävä eri paikkaan.  Ensimmäiset talkoot asian hoitamiseksi pidetään Katajajärvellä ensi viikon torstaina, jolloin tulevalta laavun paikalta kaadetaan muutamia puita ja pilkotaan polttopuiksi kevättä varten, samoin aloitetaan laavun purkutyöt.  Talkoita pidetään niin monta kertaa kunnes laavu on pystyssä uudessa paikassa.  Mitä enemmän saadaan porukkaa liikkeelle, sitä nopeammin laavun paikka vaihtuu.  Lähetätkö minulle viestiä tai soita mikäli olet tulossa talkoisiin nyt torstaina tai myöhemmin pidettäviin talkoisiin.  Sähköposti:  vuorinenosmo@gmail.com ja puhelin 0400-883714.

Terveisin

Osmo Vuorinen

Kangasalan Latu